ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...

Μεταμόρφωση Αττικής: Συνελήφθη 30χρονος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του δεκάδες κιλά κάνναβης

Εντοπίστηκαν 47 κιλά κάνναβης σε συσκευασίες των 500 γραμμαρίων

Μεταμόρφωση Αττικής: Συνελήφθη 30χρονος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του δεκάδες κιλά κάνναβης

Ένας 30χρονος συνελήφθη, χθες Κυριακή, από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος μετέφερε με το όχημά του δεκάδες κιλά κάνναβης. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ γνωστής ιστοσελίδας, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και έκαναν λόγο για ύποπτο όχημα. Το σήμα δόθηκε σε ομάδα ΔΙΑΣ της βορειοανατολικής Αττικής με στελέχη της να ξεκινούν αναζητήσεις.

Τελικά, μετά από λίγο, το όχημα εντοπίστηκε στη γέφυρα Μεταμόρφωσης. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και προχώρησαν σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκαν στο πορτ παγκάζ 47 κιλά κάνναβης, όλα σε συσκευασίες αεροστεγείς των 500 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.