ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μέχρι τη Σαμοθράκη έφτασαν οι λαθρομετανάστες: Αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα σε παραλία του νησιού

Στους 160.000 οι αλλοδαποί που έχουν μπει παράνομα στη χώρα από το 2019

Μέχρι τη Σαμοθράκη έφτασαν οι λαθρομετανάστες: Αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα σε παραλία του νησιού

Μέχρι τη Σαμοθράκη έφτασαν λαθρομετανάστες στο πλέον πρόσφατο περιστατικό αποβίβασης στα ελληνικά νησιά ενώ οι είσοδοι των αλλοδαπών σημειώνουν έξαρση.

Οι αλλοδαποί 20 στον αριθμό είχαν αποπλεύσει από την Τουρκία έφτασαν μόνοι τους και χωρίς την ανάγκη συνδρομής από το λιμενικό σώμα στην παραλία Κήπων της Σαμοθράκης.

Εκεί και αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε εκπρόσωποι των Αρχών ειδοποίησαν μέσω του αριθμού 112 τις αρμόδιες υπηρεσίες για την μεταφορά τους από την περιοχή στην ενδοχώρα.

Οι λαθρομετανάσρτες μετά την κινητοποίηση του λ.σ. επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια  στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Το κεντρικό λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε μάλιστα προανάκριση  και συνέλαβε ένα 36χρονο αλλοδαπό , για παράβαση του Ν. 5038/2014 “Κώδικας Μετανάστευσης” και του Ν. 3386/2005 για…  “Παράνομη είσοδο στη χώρα”!

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι υπόλοιποι αλλοδαποί δεν είχαν μπει παράνομα στη χώρα!

Να σημειωθεί ότι από το 2019 μέχρι και το 2023, έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα 166.970 αλλοδαποί από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα, ενώ φέτος το 2024 έχουν εισβάλλει μόνο… 28.033 λαθρομετανάστες και ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.