ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μήλος: Καταγγελία από υπάλληλο ταβέρνας ότι ο 42χρονος εργοδότης του τον θώπευσε και τον χαστούκισε

Τον συκοφάντησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Μήλος: Καταγγελία από υπάλληλο ταβέρνας ότι ο 42χρονος εργοδότης του τον θώπευσε και τον χαστούκισε

Υπάλληλος ταβέρνας στα Απολλώνια της Μήλου κατήγγειλε τον εργοδότη για σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 42χρονου ιδιοκτήτη της ταβέρνας μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ένας 37χρονος υπάλληλος του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατήγγειλε ο 37χρονος από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 17 Αυγούστου στο κατάστημα που βρίσκεται στα Απολλώνια Μήλου, δέχτηκε χαστούκι από τον εργοδότη του, ενώ είπε επίσης ότι τον θώπευσε στα γεννητικά του όργανα και τον συκοφάντησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.