Αποκαλυπτική ήταν η μητέρα του μικρού παιδιού, το οποίο έχει δεχθεί επιθέσεις στο νηπιαγωγείο όπου πηγαίνει, μιλώντας σήμερα (18/10/24) σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. 

Όπως αναφέρει η ίδια «Διαμαρτυρηθήκαμε οι γονείς, κάλεσα και στην Πρωτοβάθμια και εγώ και κάποιοι άλλοι γονείς, όπου ενημερώσαμε για το τι γίνεται στο σχολείο, μας είπαν ότι θα στείλουν κάποια σύμβουλο, δεν την έχουμε δει ακόμα».

Για το αν έχει αντιληφθεί ποια παιδιά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό, η μητέρα δήλωσε πως: «είναι συγκεκριμένα, αλλά δεν είναι ωραίο να στοχοποιήσουμε κάποια παιδάκια, στόχος είναι να υπάρχει μια εύρυθμη λειτουργία στο νηπιαγωγείο».

Παράλληλα, ερωτώμενη για το αν ο μικρός της γιος δέχεται το ξύλο πρόσφατα, η ίδια απάντησε ότι το περιστατικό συμβαίνει από τότε που άνοιξαν τα σχολεία.

Επιπρόσθετα, κατηγόρησε τους νηπιαγωγούς λέγοντας πως «δεν παραδέχονται ότι γίνονται από άλλα παιδιά, αλλά ότι τα παθαίνουν μόνα τους, πέφτουνε. Τα παιδιά, όμως, δεν γίνεται να λένε όλα τα πεντάχρονα ψέματα ότι δέχονται βία από συγκεκριμένο παιδάκι».

Χρειάζεται να αναφερθεί πως εξαιτίας όλων αυτών που έχουν συμβεί, ο γιος της αποφεύγει να πάει στο σχολείο φοβούμενος για νέες επιθέσεις, με την ίδια να απορεί εύλογα «πως γίνεται τα παιδιά που προκάλεσαν το περιστατικό εξακολουθούν να πηγαίνουν στο σχολείο».

Τέλος, η ίδια υποστηρίζει πως λύση δεν είναι να κατηγορήσουν και να στοχοποιήσουν τα μικρά παιδιά, καθώς μια τέτοια κίνηση θα οξύνει την κατάσταση, αλλά αντιθέτως να βρεθεί η «ρίζα» του προβλήματος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!