ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Μπούκαραν» και σε τρίτο υπουργείο: Άρπαξαν τρεις υπολογιστές και μια μηχανή καφέ

Οι δράστες, που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι οι ίδιοι, διέρρηξαν γραφεία, όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Ανθρωπίνων Δυναμικών και Κοινωνικής Συνοχής του υπουργείου Οικονομικών

«Μπούκαραν» και σε τρίτο υπουργείο: Άρπαξαν τρεις υπολογιστές και μια μηχανή καφέ

Tρεις φορές διέρρηξαν άγνωστοι δράστες τα γραφεία δύο υπουργείων, που στεγάζονται επί της οδού Δραγατσανίου στην Αθήνα.

Οι δράστες, που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι οι ίδιοι, διέρρηξαν γραφεία, όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Ανθρωπίνων Δυναμικών και Κοινωνικής Συνοχής του υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται στην οδό Κοραή 4 στην Αθήνα.

Από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών και μια μηχανή καφέ και τράπηκαν σε φυγή.

Την ίδια μέρα, άγνωστοι δράστες μπήκαν αρχικά στον πέμπτο όροφο του κτηρίου της οδού Δραγατσανίου όπου στεγάζεται το τμήμα Πληροφορικής του υπουργείου Εργασίας, δεν βρήκαν τίποτα, ανέβηκαν στον 7ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία πληρωμής και δαπανών του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και αφαίρεσαν 30 φορητούς υπολογιστές και τράπηκαν σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για να φτάσουν στον εντοπισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.