ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μύκονος: Άγριο επεισόδιο με θύμα έναν εστιάτορα – Τον ξυλοκόπησε ο συνέταιρός του 

Αιτία ήταν ένα χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του εστιάτορα και μιας υπαλλήλου στην ψαροταβέρνα

Μύκονος: Άγριο επεισόδιο με θύμα έναν εστιάτορα – Τον ξυλοκόπησε ο συνέταιρός του 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας εστιάτορας ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης γνωστής ψαροταβέρνας στη Μύκονο. 

Δράστης του ξυλοδαρμού του εστιάτορα φέρεται να είναι ο συνέταιρός του με τον οποίο διαπληκτίστηκαν σε σημείο να έρθουν στα χέρια.

Αιτία ήταν ένα χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του εστιάτορα και μιας υπαλλήλου στην ψαροταβέρνα η οποία έχει προσληφθεί από τον συνέταιρό του. Ως αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν η υπάλληλος να βιώσει έντονο στρες και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο συνέταιρος του εστιάτορα που την είχε προσλάβει, επισκέφτηκε το μαγαζί για να ζητήσει τον λόγο από τον συνέταιρό του. Οι δύο άντρες μετά από έντονη λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε συμπλοκή με την συμμετοχή κι άλλων προσώπων που συνόδευαν τον θιγόμενο επιχειρηματία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα υποστηρίζει ότι δέχθηκε γροθιές από τους ανθρώπους του συνεταίρου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.