ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μύκονος: Διαρρήκτες έμεναν σε σκηνή και έκρυβαν τα κλοπιμαία σε βράχους 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μύκονος: Διαρρήκτες έμεναν σε σκηνή και έκρυβαν τα κλοπιμαία σε βράχους 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέλαβαν, έναν 32χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη τρία άτομα, συνεργοί του συλληφθέντα.

Μύκονος: Άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα από τουριστικά καταλύματα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες είχαν συστήσει συμμορία και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν κλοπές σε τουριστικά καταλύματα απ’ όπου αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, ειδή ρουχισμού-ένδυσης, ρολόγια και προσωπικά αντικείμενα.

Η Αστυνομία, μετά από στοχευμένη επιχείρηση, κατάφερε να βάλει τέλος στη δράση της συμμορίας, ενώ εντοπίσθηκε υπαίθριος χώρος «καβάτζα», όπου διέμεναν προσωρινά εντός σκηνής και απέκρυπταν τη λεία τους ανάμεσα σε βράχους.

Από τα ανευρεθέντα πειστήρια και την ανάλυση των δεδομένων της υπόθεσης έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις κλοπών χρημάτων και αντικειμένων, η αξία των οποίων εκτιμάται πάνω από 55.000 ευρώ. Ανάμεσα στα πειστήρια βρέθηκε κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε κλαπεί το 2022.

Κατά την αναζήτηση των δραστών, περιπολούντες αστυνομικοί και στελέχη της ΟΠΚΕ, χθες, πρώτες πρωινές ώρες, εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται πλησίον της «καβάτζας», οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο αργότερα, κατά τη εξέλιξη των ερευνών, εντοπίσθηκε εκ νέου ο 32χρονος και συνελήφθη καθώς επιχείρησε να διαφύγει.

Ο 32χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Μέρος των κατασχεθέντων ευρημάτων που αναγνωρίστηκε, αποδόθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, από την ΕΛΑΣ σημειώνεται ότι από τις αστυνομικές υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο έχει τεθεί σε εφαρμογή ενισχυμένο πρόγραμμα ασφάλειας και αστυνόμευσης, που στοχεύει στη διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.