Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της ΔΟΥ επισκέφτηκαν το μαγαζί του κατά κόσμον «Salt Bae» και εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις, συγκεκριμένα υπήρχαν υποψίες πως δεν κόβονται αποδείξεις.
Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το εστιατόριο στις αρχές της εβδομάδας και επέστρεψε εκ νέου χθες το βράδυ όπου διαπιστώθηκε πως σε τραπέζι με λογαριασμό 1.000 ευρώ δεν είχε κοπεί απόδειξη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες. Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.
Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Λουκέτο και το 2019
Αναστολή λειτουργίας επίσης 48 ωρών είχε επιβληθεί και το 2019, όταν ο Τούρκος σεφ είχε μόλις ανοίξει το μαγαζί της Μυκόνου. Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.
Ο «Salt Bae» έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media λόγω του ιδιαίτερου τρόπου που συνήθιζε να αλατίζει τα κρέατά του, κίνηση που λατρεύτηκε και μιμήθηκε από πολλούς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.