ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μύκονος: Τον εφιάλτη έζησε 23χρονη από τη Νότια Αφρική η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τρεις Πακιστανούς

Δεν πρόκειται να απελαθούν από τη χώρα

Μύκονος: Τον εφιάλτη έζησε 23χρονη από τη Νότια Αφρική η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τρεις Πακιστανούς

Θύμα βιασμού ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο έπεσε μια 23χρονη από τη Νότιο Αφρική.

Ο βιασμός της έγινε τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου, αλλά οι δράστες παρέμεναν άφαντοι  μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (24/8). Μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ψηφιακών πειστηρίων και μαρτυρικών καταθέσεων, προέκυψε πως δράστες του βιασμού της κοπέλας είναι  τρεις Πακιστανοί.

Οι δράστες προσήχθησαν στο τμήμα ασφαλείας του νησιού και ομολόγησαν την πράξη τους. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν προς εξέταση δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και βιολογικό υλικό που στάλθηκε προς εξέταση και ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν  πως μετά την έκτιση της όποιας ποινής τους επιβληθεί οι τρεις Πακιστανοί δεν πρόκειται να απελαθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.