ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μυτιλήνη: «Δεν υπάρχει θέμα πορνείας και μαστροπείας» – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 13χρονης

Ο δικηγόρος αρνήθηκε ότι στην οικογένεια υπήρχε γενικότερη εικόνα ακαταλληλότητας για την ανατροφή του παιδιού

Μυτιλήνη: «Δεν υπάρχει θέμα πορνείας και μαστροπείας» – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 13χρονης

Ο δικηγόρος της 13χρονης από τη Μυτιλήνη που κατήγγειλε ότι δύο άτομα τη βίασαν, έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δικηγόρος, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, δεν τίθεται κανένα θέμα αμειβόμενης σεξουαλικής εργασίας και μαστροπείας. «Η συναίνεση σε σεξουαλική πράξη, στην ηλικία του κοριτσιού είναι νομικά και πραγματικά ανέφικτη», σημείωσε ο δικηγόρος της 13χρονης, επισημαίνοντας βέβαια πως το κορίτσι κατά την κατάθεσή του, το κορίτσι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «βιασμός».

Αποκάλυψε ότι σε ένα από τα περιστατικά συμμετείχε ένας ακόμη άνδρας, παρότι η ίδια είχε σαφώς εκφράσει ότι δεν επιθυμούσε εκεί την παρουσία του.

Αρνήθηκε ότι στην οικογένεια υπήρχε γενικότερη εικόνα ακαταλληλότητας για την ανατροφή του παιδιού, και όσον αφορά την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», και ανέφερε ότι ο πατέρας της, της είχε ζητήσει τον λόγο για κάποια συμπεριφορά ασύμβατη με την ηλικία της, την χαστούκισε για τον λόγο αυτό μπροστά σε γειτόνισσα και ότι για τον λόγο αυτό η γειτόνισσα ενημέρωσε το «Χαμόγελο».

Μιλώντας για τις δηλώσεις της μητέρας του κοριτσιού ότι η κόρη της δεν βιάστηκε, ο συνήγορός της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα είπε διάφορα περίεργα πράγματα τα οποία δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ζήτημα, ούτε πορνείας, ούτε εξώθησης από άλλο άτομο σε σεξουαλικές πράξεις, ούτε παραβατικής συμπεριφοράς όπως π.χ. στην υπόθεση του Κολωνού. Ισχύει ό,τι είπε το παιδί στις καταθέσεις του. Και απ’ όσα ξέρω εγώ, μάνα και πατέρας βρίσκονται σε μεταξύ τους αρμονία στην αρχή “να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.