ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 45χρονος στρατιωτικός που χτύπησε στο κεφάλι με γροθιές την 47χρονη σύζυγό του

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 47χρονη στις Αρχές, ο άνδρας φέρεται να χτύπησε και τον 6χρονο γιο τους

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 45χρονος στρατιωτικός που χτύπησε στο κεφάλι με γροθιές την 47χρονη σύζυγό του

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, το απόγευμα της Δευτέρας (22/7) συνέλαβαν έναν 45χρονο στρατιωτικό στη Μυτιλήνη ο οποίος για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγό του χτυπώντας την στο κεφάλι με γροθιές.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 47χρονη στις Αρχές, ο στρατιωτικός φέρεται να χτύπησε και τον 6χρονο γιο τους.

Μάλιστα το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του έτερου γιους τους ο οποίος είναι μόλις 2 ετών αλλά και της 22χρονης κόρης του θύματος (από άλλον γάμο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση ενώ ενημερώθηκε και στο Στρατοδικείο Αθηνών όπου θα μεταχθεί ο δράστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.