ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νάρκωσαν νεαρή φοιτήτρια με αναισθητικό σπρέι και την λήστεψαν μέρα μεσημέρι

Ο δράστης άρπαξε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκε

Νάρκωσαν νεαρή φοιτήτρια με αναισθητικό σπρέι και την λήστεψαν μέρα μεσημέρι

Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο ίδιος της το σπίτι, μέρα μεσημέρι μια νεαρή φοιτήτρια Νομικής.

Θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έπεσε νεαρή φοιτήτρια της Nομικής μέσα στο σπίτι της.

Ο δράστης της έριξε αναισθητικό σπρέι, στη συνέχεια άρπαξε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκε.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας νιώθει τυχερός που η κόρη του έπεσε μόνο θύμα ληστείας και ο δράστης «δεν τη σκότωσε, δεν την τραυμάτισε, δεν τη βίασε».

Σημειώνεται πως η 22χρονη κοπέλα, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν εντελώς ανυπεράσπιστη στα χέρια του δράστη για αρκετή ώρα καθώς τη νάρκωσε με αναισθητικό σπρέι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή φοιτήτρια επέστρεψε σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και κάθησε να διαβάσει. Έκανε το λάθος να αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα, επειδή ήταν μεσημέρι.

Ο δράστης εκείνη τη στιγμή ανέβηκε τις σκάλες του δεύτερου ορόφου, έφτασε μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος, την παραβίασε και μπήκε μέσα.

Η κοπέλα δεν αντιλήφθηκε την είσοδο του ληστή καθώς στο μεταξύ την είχε πάρει ο ύπνος. Της έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια, παίρνοντας τη λεία του, έφυγε ανενόχλητος.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα λίγο έλειψε να λιποθυμήσουν από τις αναθυμιάσεις του αναισθητικού σπρέι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή ζαλιζόντουσαν και οι ίδιοι, μου είπαν πως καλό είναι να πάμε έξω για να μην εκτίθεμαι στο σπρέι», δήλωσε η φοιτήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.