ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Ναυπακτία: Συνελήφθη άνδρας που προσπάθησε να πνίξει τον πατέρα του με σχοινί και απείλησε την αδερφή του με μπαλτά

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (παράλληλη έδρα Μεσολογγίου)

Ναυπακτία: Συνελήφθη άνδρας που προσπάθησε να πνίξει τον πατέρα του με σχοινί και απείλησε την αδερφή του με μπαλτά

Ένας 60χρονος άνδρας σε χωριό της Ναυπακτίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενδοοικογενειακής βίας και απειλή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews, o εν λόγω άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή 25/10 σε χωριό της Ναυπακτίας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Α.Τ. Ναυπάκτου.

Αποπειράθηκε να πνίξει τον πατέρα του με σχοινί

Ο άνδρας φέρεται, όντας υπό την επήρεια μέθης κατά τις βραδινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου, να είχε διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο πατέρα του. Φέρεται μάλιστα η έντασή του να έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποπειράθηκε με χρήση σχοινιού να τον πνίξει.

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση της αδερφής του και κόρης του ηλικιωμένου, η οποία κατάφερε και απομάκρυνε τον 60χρονο από το σημείο και στη συνέχεια τον κλείδωσε εκτός σπιτιού.

Ο 60χρονος τους απειλούσε με μπαλτά

Ωστόσο ο άνδρας παρέμεινε στο σημείο, κραδαίνοντας μπαλτά και απειλώντας την αδερφή και τον πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη, με το σχετικό κατηγορητήριο να έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Ναυπάκτου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (παράλληλη έδρα Μεσολογγίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.