Ένας 60χρονος άνδρας σε χωριό της Ναυπακτίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενδοοικογενειακής βίας και απειλή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews, o εν λόγω άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή 25/10 σε χωριό της Ναυπακτίας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Α.Τ. Ναυπάκτου.

Αποπειράθηκε να πνίξει τον πατέρα του με σχοινί

Ο άνδρας φέρεται, όντας υπό την επήρεια μέθης κατά τις βραδινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου, να είχε διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο πατέρα του. Φέρεται μάλιστα η έντασή του να έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποπειράθηκε με χρήση σχοινιού να τον πνίξει.

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση της αδερφής του και κόρης του ηλικιωμένου, η οποία κατάφερε και απομάκρυνε τον 60χρονο από το σημείο και στη συνέχεια τον κλείδωσε εκτός σπιτιού.

Ο 60χρονος τους απειλούσε με μπαλτά

Ωστόσο ο άνδρας παρέμεινε στο σημείο, κραδαίνοντας μπαλτά και απειλώντας την αδερφή και τον πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη, με το σχετικό κατηγορητήριο να έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Ναυπάκτου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (παράλληλη έδρα Μεσολογγίου).