ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ναύπλιο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 50χρονος – Έπαθε έμφραγμα και είναι διασωληνωμένος

Η έρευνα και το προανακριτικό έργο της αστυνομία συνεχίζεται

Ναύπλιο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 50χρονος – Έπαθε έμφραγμα και είναι διασωληνωμένος

Ένας 50χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/6) στο Ναύπλιο.

Για την επίθεση έγινε μια σύλληψη από την αστυνομία ενώ το θύμα χαροπαλεύει στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε χτυπημένος πολύ σοβαρά και αιμόφυρτος έξω από κατάστημα διασκέδασης στο κέντρο του Ναυπλίου από περαστικούς.

Τον φερόμενο ως δράστη του ξυλοδαρμού η αστυνομία τον εντόπισε μετά από εκτεταμένες έρευνες και τον συνέλαβε, ενώ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες σύμφωνα με την δικογραφία που συντάσσεται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Διακομιδή στην Αθήνα και διασωλήνωση

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της υγείας του. Όπως αναφέρει το argolidaplanet.com, κατά τη διακομιδή του στην Αθήνα με το ΕΚΑΒ υπέστη έμφραγμα το οποίο αντιμετωπίστηκε. Ο 50χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα και το προανακριτικό έργο της αστυνομία συνεχίζεται, ενώ έχουν προσαχθεί και άλλα άτομα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.