ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα Φιλαδέλφεια: «Να δοθεί αγώνας για να μην ξανασυμβεί τέτοιος θάνατος» λέει η θεία του δολοφονημένου Μ.Κατσουρή

«Παιδιά σαν τον Μιχάλη δεν θα ξαναβγούν»

Νέα Φιλαδέλφεια: «Να δοθεί αγώνας για να μην ξανασυμβεί τέτοιος θάνατος» λέει η θεία του δολοφονημένου Μ.Κατσουρή

Η θεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από νεοναζί χούλιγκανς στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω του ΑΝΤ1.

«Θέλουμε δικαίωση για την ψυχή του Μιχάλη μας και να μην υπάρξει άλλο παιδί, να μην κλάψει άλλη μάνα. Όπως έκλαψε η αδερφή μου, εμείς, ο Άλκης και κάθε Άλκης και εύχομαι ο Μιχάλης μου από την δύναμη της ψυχής εκεί πάνω που είναι να σταματήσει την βία, να δώσει ένα στίγμα στα παιδιά να έχουν αγάπη για τον αθλητισμό και όχι μίσος και οργή», δήλωσε η Άννα, θεία και νονά του Μιχάλη Κατσούρη και συμπλήρωσε:

«Παιδιά σαν τον Μιχάλη δεν θα ξαναβγούν, ήταν για την πατρίδα του, για την θρησκεία του, για την οικογένειά του και η αγάπη του η μεγάλη ήταν η ΑΕΚ. Τα παιδιά της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο όνομα του Μιχάλη μας που κλάψανε όλοι και θα κλαίμε, να πηγαίνουν στο γήπεδο με αγάπη και όχι με μίσος. Ελπίζω αυτά τα παιδιά να δώσουν έναν αγώνα στην μνήμη του Μιχάλη μας, να μην ξανασυμβεί τέτοιος θάνατος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ένα παιδί που κοιτούσε μόνο την δουλίτσα του, την μανούλα του, τα αδέρφια του, ήταν μια ενωμένη οικογένεια και όποτε είχε χρόνο πήγαινε και στην ΑΕΚ. Με τα φιλαράκια του, που κλαίνε όλα τα φιλαράκια του γιατί τους λείπει ο Μιχάλης και λείπει και σε εμάς κορίτσι μου. Άδειασε το σπίτι μας, η αυλή μας… τα ρουχαλάκια του, το μηχανάκι του, όλα, όλα, όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.