ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – Ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – Ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο

Ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας καταγράφηκε σήμερα (25/10) στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Τα νέα θύματα της οπαδικής βίας, 22 και 52 ετών, έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Τσέλσι, και μέσω Νέας Φιλαδέλφειας επέστρεφαν με τη μοτοσικλέτα τους, στο σπίτι τους στο Ίλιον.

Στην οδό Φωκών, σταμάτησαν σε κόκκινο φανάρι.

Τότε δέχτηκαν επίθεση από 8 νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια, τούς επιτέθηκαν από πίσω, τούς έριξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Παράλληλα τους έβριζαν και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Και ενώ πατέρας και γιος ήταν πεσμένοι στην άσφαλτο, άρπαξαν από τον 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι, και από τον γιο του, το μπουφάν και το φούτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, το κράνος που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με τα θύματα, κράτησε πέντε λεπτά, και οι χούλιγκαν στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Αδάνων.

Τα θύματα ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αναζήτησαν τους δράστες αλλά δεν τους εντόπισαν.

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, που έχουν καταγράψει την επίθεση αλλά και την διαφυγή των νεαρών οπαδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.