ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν είχαν έρθει προετοιμασμένοι για τη δολοφονική επίθεση

Είχαν περάσει από εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου και έκαναν προπονήσεις στο μποζ

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν είχαν έρθει προετοιμασμένοι για τη δολοφονική επίθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την ομάδα των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος, Μιχάλης Κατσουρής.

Το γεγονός ότι οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν περάσει από εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου επιβεβαιώνεται και από ντοκουμέντα. Αυτοί έχουν μία κλειστή και ιδιωτική ομάδα στο μέσο ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Μονάχα κατόπιν έγκρισης του διαχειριστή προστίθενται μέλη. Μέσω φωτογραφιών, φαίνεται ο τρόπος και το σχέδιο με το οποίο προετοιμάζουν τα χτυπήματά τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Οι εθνικιστές της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με το ψευδώνυμο «Εξολοθρευτές», κάνουν προπονήσεις στο μποξ, είναι πάντοτε μαυροφορεμένοι και αρκετές φορές, προχωρούν σε δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρονται στον πολιτικό τους προσανατολισμό, με γνωστούς ναζιστές να φιγουράρουν στις εικόνες.

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο 24χρονος οπαδός που καταζητείτο – Είχε εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 24χρονο οπαδό, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο αρμόδιος ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για το συγκεκριμένο άτομο, αφού ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Μάλιστα, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, αφού κι άλλοι εμπλεκόμενοι έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων αυτοκινήτων και ακόμη διαφεύγουν τη σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από την «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια, ενώ, τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων θεωρούνται κομβικής σημασίας. Οι αστυνομικοί μετά τη σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου, θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις. Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα άτομα από την Ελλάδα που συναντήθηκαν και «όπλισαν» τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.