ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα Φιλαδέλφεια: Παγίδες θανάτου οι σάπιες και κακοσυντηρημένες κολόνες καλωδίων των τρόλεϊ

Μέλος του σωματείου εργαζομένων ΗΛΠΑΠ καταγγέλλει ότι η έλλειψη προσωπικού ευθύνεται για την ελλιπή συντήρηση του δικτύου

Νέα Φιλαδέλφεια: Παγίδες θανάτου οι σάπιες και κακοσυντηρημένες κολόνες καλωδίων των τρόλεϊ

Όλα έγιναν την στιγμή που η ανήλικη επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, όταν το τρόλεϊ που περνά τεντώνει τα καλώδια ηλεκτροδότησης και η κολόνα που τα στηρίζει, πέφτει και χτυπά την ανήλικη στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η 14χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην χειρουργική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις.

Ευτυχώς σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε καλή γενική κατάσταση, ενώ αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Μέλος του σωματείου εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ καταγγέλλει ότι η έλλειψη προσωπικού ευθύνεται για την ελλιπή συντήρηση του δικτύου.

«Η έλλειψη προσωπικού δημιουργεί αυτό το πρόβλημα να μη διατηρούνται σωστά οι κολώνες και το δείκτη εμείς οι οδηγοί λοιπόν όπου δούμε κάποιο σημείο ή στο δίκτυο ή στο εναέριο δίκτυο ή οπουδήποτε είναι αυτό ενημερώνουμε την διεύθυνση ώστε να μπορέσει με κάποιο τρόπο να φτιάξεις τη ζημιά», ανέφερε.

Αντίστοιχες κολόνες υπάρχουν σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πολλά σημεία δεν έχουν συντηρηθεί σχεδόν από την στιγμή που τοποθετήθηκαν παραμένουν εκεί σάπιες, να γέρνουν έτοιμες να καταπλακώσουν και να διαλύσουν ανθρώπινες ζωές, χωρίς κάνεις να αναλαμβάνει την ευθύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.