ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

27χρονος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η Ελληνική Αστυνομία, χθες Κυριακή (20/10) προχώρησε σε εννέα συλλήψεις στο πλαίσιο του ντέρμπι «δικεφάλων» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στην OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου χθες το βράδυ (20-10-2024) στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν 9 άτομα (7 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), ηλικίας από 18 έως και 33 ετών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω σε προελέγχους πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν 8 από τους κατηγορούμενους να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης ενώ 29χρονος αλλοδαπός κατείχε σουγιά με μήκος λάμας 6 εκατοστών.

Επιπλέον συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθύνθηκε προς τη φυσούνα του γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.