Μία ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε σε έναν 41χρονο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. 

Πρόκειται για περιστατικό τη διερεύνηση του οποίου έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, καθώς φαίνεται να έχει οπαδικό υπόβαθρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 41χρονου, δέχτηκε χτυπήματα με λοστό και με τα χέρια (σ.σ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στη δεξιά ωμοπλάτη και στο μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Νωρίτερα -όπως υποστήριξε ο 41χρονος- είχε μια συνομιλία με δύο άτομα που έκαναν γκράφιτι στην πλατεία και μετά από λίγο, εμφανίστηκε η ομάδα των περίπου 10 ατόμων που τον χτύπησε, με τους δράστες να αποχωρούν από το σημείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο και δύο μοτοσικλέτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».