ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό στην Γλυφάδα: Είχαν δείρει ξανά την 14χρονη λίγες μέρες πριν

Ένας ανήλικος τράβηξε την επίθεση σε βίντεο και το έστειλε στο θύμα, ώστε να το δείξει στις αρχές για να προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό στην Γλυφάδα: Είχαν δείρει ξανά την 14χρονη λίγες μέρες πριν

Ακόμα ένα βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από το περιστατικό του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγες μέρες πριν το άγριο περιστατικό είχαν χτυπήσει ξανά την κοπέλα.

Το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει την 14χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ άλλοι ανήλικοι ζητωκραυγάζουν, φωνάζοντας «καλά της έκανες».

Της είχε επιτεθεί ξανά λίγες μέρες πριν

Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, η δράστρια επιτέθηκε στην ανήλικη λίγες μέρες πριν το παραπάνω άγριο περιστατικό.

Μάλιστα, ένας ανήλικος τράβηξε την επίθεση σε βίντεο και το έστειλε στο θύμα, ώστε να το δείξει στις αρχές για να προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες.

Τότε, η δράστρια φέρεται να απείλησε τη 14χρονη, απαιτώντας να λάβει το επίμαχο ντοκουμέντο που την «έκαιγε».

Οι απειλές στο TikTok

Τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις νέες απειλές κατά της 14χρονης, αλλά και μηνύματα σαν κι αυτά, με εμπλεκόμενη στην υπόθεση να επιχειρεί για τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού …έχουν προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στα social media:

«Και δεν ήμουν μόνη, ξέρετε υπήρχε και γκρουπ. Αλλά είστε τόσο ζώα στο μυαλό που δεν σας κόβει. Και να σου πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε».

Χρήστες στoχοποιούν ευθέως συγκεκριμένα κορίτσια, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες, τηλέφωνα, ακόμη και διευθύνσεις σπιτιών, απειλώντας τις με λιντσάρισμα.

Ο πατέρας της 14χρονης ζητάει να μην επιχειρήσει κανείς να πάρει το νόμο στα χέρια του:

«Υπάρχει από την άλλη πλευρά ότι να μαζευτούνε διάφοροι άγνωστοι να σκοτώσουν αυτές που προκάλεσαν το κακό στην κόρη μου, το μήνυμά μου είναι ότι η βία δεν απαντά με βία, ο εκφοβισμός δεν θα λυθεί με εκφοβισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα αυτής της επιθεσης παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως και τα μέλη της οικογένειάς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.