Κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για το πώς θα καταλήξει ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν...

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στις Σέρρες: Την χτύπησε πριν την στραγγαλίσει!

Για πάνω από 15 λεπτά προσπαθούσε η αστυνομικός να πείσει τον 59χρονο να μην αυτοκτονήσει

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στις Σέρρες: Την χτύπησε πριν την στραγγαλίσει!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών και συγκεκριμένα οι κάτοικοι του Σιτοχωρίου, μετά τη δολοφονία που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, όταν ένας 59χρονος άνδρας σκότωσε τη σύζυγο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το γεγονός αποκτά ακόμη πιο δραματική διάσταση, καθώς την ίδια ημέρα ήταν προγραμματισμένη η δίκη του γιου τους, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Νιγρίτας για υπόθεση ναρκωτικών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του, δηλώνοντας την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας αστυνομικός προσπάθησε για περίπου 15 λεπτά να τον αποτρέψει από την αυτοχειρία.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο 59χρονος φέρεται να είπε: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και θα κρεμαστώ. Δεν έχω λόγο να συνεχίσω. Ο γιος μου είναι στη φυλακή και σήμερα δικάζεται».

Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο, συνοδευόμενες από διαπραγματευτή και ιατροδικαστή.

Η 52χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα, με τραύμα στο κεφάλι – πιθανότατα από αμβλύ αντικείμενο – και σημάδια στραγγαλισμού.

Η πρόεδρος του χωριού, Αποστολία Τζήκου, μίλησε με συγκίνηση για τη δολοφονημένη γυναίκα, περιγράφοντάς την ως έναν εργατικό και δραστήριο άνθρωπο: «Πάλευε για το μεροκάματο, φρόντιζε ηλικιωμένους, βοηθούσε όπου μπορούσε. Ήταν γεμάτη ζωή».

Από την έρευνα στο σημείο που έκαναν οι αστυνομικοί, εντόπισαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου άνδρα που φαίνεται να έγραψε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.