Στη δημοσιότητα έρχονται νέες αποκαλύψεις σχετικά με υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς ένας 39χρονος Πακιστανός αποκάλυψε πώς η 24χρονη Ειρήνη του έταζε λευκό γάμο.

Όπως είπε: «Μου είχε ζητήσει να παντρευτούμε για να βοηθηθούμε και οι δύο. Θα έβγαζα εγώ χαρτιά και μετά το παιδί της θα έπαιρνε το όνομά μου».

Ο ίδιος υποστηρίζει πως όλα ξεκίνησαν το 2022. Εκείνη την περίοδο η Ειρήνη Μουρτζούκου αφού τον βρήκε, τον «διάλεξε» και του πρότεινε γάμο.

Τον έπεισε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, πως θα τον βοηθήσει με τα χαρτιά του και καταγγέλλει ότι του «έτρωγε» όσα χρήματα έβγαζε.

«Δεν μου έμενε τίποτα. Δούλευα και μου τα έτρωγε όλα. Έδινα χρήματα σε νοσοκομεία, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, στο σπίτι και στα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αφού έφυγε από κοντά της και διέλυσε τον δήθεν γάμο, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο: «Έκλαιγα συνέχεια, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τον χαρακτήρα της Ειρήνης Μουρτζούκου εξήγησε πως πρόκειται για έναν «πολύ κακό άνθρωπο και, αφού απομακρυνθήκαμε, άκουσα πως είχε μπλέξει με ναρκωτικά».