ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νεκρή σε νοσοκομείο εντοπίστηκε η 88χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Τα ίχνη της είχαν χαθεί το Σάββατο

Νεκρή σε νοσοκομείο εντοπίστηκε η 88χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση μιας 88χρονης από την περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το Σάββατο (11/5), καθώς εντοπίστηκε νεκρή σε νοσοκομείο.

Η Γραμμή Ζωής είχε ειδοποιηθεί από τους συγγενείς της ηλικιωμένης το μεσημέρι της Κυριακής (12/05) και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, είχε ενεργοποιήσει τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την ανεύρεσή της.

Μια ημέρα μετά, όμως, τη Δευτέρα, η υπηρεσία Silver Alert δέχθηκε κλήση από πολίτη, που ενημέρωσε ότι η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μαρτυρία διασταυρώθηκε και όπως προέκυψε η ηλικιωμένη είχε όντως μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ως αγνώστων στοιχείων και, δυστυχώς, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.