ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζάκυνθος: Τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια στον Λαγανά – Ένας Βρετανός νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας (upd)

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων

Ζάκυνθος: Τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια στον Λαγανά – Ένας Βρετανός νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 08:54) Τραγωδία σημειώθηκε χθες Τετάρτη (10/7) στη Ζάκυνθο, καθώς δύο νεαροί Βρετανοί έπεσαν από μπαλκόνια, με τον έναν να χάνει τη ζωή του και τον άλλον να τραυματίζεται πολύ σοβαρά.

Το ένα περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με έναν 23χρονο από τη Βρετανία να βρίσκει τραγικό θάνατο, όταν στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο ξενοδοχείο που διέμενε, πάτησε στην κουπαστή έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρου.

Ο άτυχος νεαρός σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια δύο φορές, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Το δεύτερο συμβάν, είχε σημειωθεί λίγες ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης με έναν επίσης νεαρό από τη Βρετανία ο οποίος εντοπίστηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.