ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: 52χρονος χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές τη 46χρονη σύζυγό του

Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ συλλαμβάνοντας τον άνδρα και σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: 52χρονος χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές τη 46χρονη σύζυγό του

Ακόμη ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 52χρονος επιτέθηκε στη 46χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε έντονα και ο 52χρονος άρχισε να χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές την 46χρονη, τραυματίζοντάς την.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τον 52χρονο και σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Μιλώντας, σήμερα, στην ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενημέρωσε ότι χθες βράδυ σημειώθηκαν 61 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, από τα οποία τα μισές συλλήψεις έγιναν στην Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κρήτη, δε, όπως είχε αναφέρει προ ημερών μέσα στο πρώτο 5μηνο του 2024, τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έφτασαν τα 498, ενώ έγιναν 338 συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.