ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: 16χρονος στη Μεταμόρφωση γρονθοκοπήθηκε από ανήλικο στο κεφάλι και τα πλευρά

Όλα έγιναν σε πάρκο στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και της λεωφόρου Τατοΐου

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: 16χρονος στη Μεταμόρφωση γρονθοκοπήθηκε από ανήλικο στο κεφάλι και τα πλευρά

Ακόμη ένα περιστατικό βία μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ένας 16χρονος δέχθηκε επίθεση από ανήλικο σε πάρκο στη Μεταμόρφωση.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του θύματος, όλα έγιναν σε πάρκο στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και της λεωφόρου Τατοΐου, όταν ο 16χρονος γρονθοκοπήθηκε στο κεφάλι και τα πλευρά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, όπου και νοσηλεύεται.

Είχαν δώσει ραντεβού να λύσουν τις διαφορές του, αλλά ο 16χρονος δεν πήγε για να καυγαδίσει, λέει φίλος του

Φίλος του 16χρονου, που ήταν παρών στην επίθεση, υποστήριξε ότι το θύμα και δράστης είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές του. Πρόσθεσε, δε, ότι ο 16χρονος φίλος του δεν πήγε με την πρόθεση να καυγαδίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανήλικος δράστης όπως και οι γονείς του αναζητούνται από τις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.