ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέο Ψυχικό: Αναζητούν και συνεργό του 44χρονου εκτελεστή – Τον βοήθησε να διαφύγει μετά την άγρια δολοφονία 

Μέχρι στιγμής, από το οπτικό υλικό δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του

Νέο Ψυχικό: Αναζητούν και συνεργό του 44χρονου εκτελεστή – Τον βοήθησε να διαφύγει μετά την άγρια δολοφονία 

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως αναζητούν ένα ακόμα άτομο πέραν του φερόμενου ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πέραν του ατόμου που πιθανότατα έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί το συμβόλαιο θανάτου στο Νέο Ψυχικό, οι αρχές αναζητούν και το άτομο που φέρεται να βοήθησε τον 44χρονο μετά το έγκλημα.

Αναζητείται συνεργός του 44χρονου, τον βοήθησε να διαφύγει

Όπως ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάο, λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι εμφανίζεται για πρώτη φορά ένας συνεργός του 44χρονου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον βοηθά να φύγει με το σκούτερ από το πάρκινγκ, προς άγνωστη κατεύθυνση. Μέχρι στιγμής, από το οπτικό υλικό δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι το ποιος είναι αυτός ο άντρας και αν γνωρίζει ότι ο 44χρονος είχε εκτελέσει τον τοπογράφο, λίγες ώρες πριν. Μία σημαντική λεπτομέρεια, όπως επισήμανε η δημοσιογράφος του Star, είναι πως ο 44χρονος με τα αρχικά Κ.Γ. έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και με γνωστούς πολλούς παραβατικούς.

Τα λάθη που «πρόδωσαν» τα ίχνη του 44χρονου στις αρχές

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 44χρονου μετά από αρκετά λάθη που έκανε και τελικά τον «πρόδωσαν».

Το πρώτο λάθος του ήταν το υπόγειο πάρκινγκ που χρησιμοποίησε για να κρύψει το σκούτερ, πριν και μετά τη δολοφονία, βρισκόταν στην πολυκατοικία όπου μένει η αδερφή του.

Το δεύτερο λάθος του ήταν ότι μια μέρα πριν την δολοφονία εισήλθε με τη μηχανή του στο πάρκινγκ και δεν φορούσε κράνος.

Το τρίτο λάθος που έκανε και βοήθησε τις αρχές ήταν ότι δεν υπολόγιζε ότι κάθε του κίνηση καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία άλλη σημαντική λεπτομέρεια που φαίνεται πώς έπαιξε ρόλο για τον εντοπισμό του ήταν ότι το σπίτι που έμενε ο 44χρονος με τη σύντροφό του στο Νέο Ψυχικό απέχει μόλις πέντε λεπτά και συγκεκριμένα 1,3 χλμ από την εταιρεία του τοπογράφου και το σημείο όπου τον εκτέλεσε με 20 σφαίρες από δύο όπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.