ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέο σοκαριστικό περιστατικό με ακρωτηριασμό γάτας στη Θεσσαλονίκη – To 2ο μέσα σε ένα μήνα

«Είναι πολύ ανησυχητικό το ότι βρέθηκε κι άλλο κρούσμα αυτής της συμπεριφοράς» λέει ο κτηνίατρος

Νέο σοκαριστικό περιστατικό με ακρωτηριασμό γάτας στη Θεσσαλονίκη – To 2ο μέσα σε ένα μήνα

Σοκ προκαλούν οι διαδοχικοί ακρωτηριασμοί γατών στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, όπου μόνο τον τελευταίο μήνα καταγράφηκαν δύο περιστατικά.

Η πρώτη περίπτωση ήταν αυτή του «Ήφαιστου», που εντοπίστηκε με ακρωτηριασμένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του, ωστόσο μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός αφού με την κατάλληλη περίθαλψη τα κατάφερε και πλέον αναρρώνει.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τη θανάτωση ενός γάτου με φρικιαστικό τρόπο, αφού βρέθηκε ακρωτηριασμένο και βάναυσα κακοποιημένο, όπως όλα δείχνουν με παρέμβαση ανθρώπινου χεριού.

Για τα περιστατικά αυτά μίλησε στην ΕΡΤ ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης, ο κτηνίατρος, που περιέθαλψε τον «Ήφαιστο» στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ ανησυχητικό το ότι βρέθηκε κι άλλο κρούσμα αυτής της συμπεριφοράς. Καθημερινά βλέπουμε τραυματισμένα γατάκια από αυτοκίνητα και διάφορα άλλα αίτια αλλά οι ακρωτηριασμοί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις συνήθως έχουν άλλα χαρακτηριστικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυρ. Αγαθαγγελίδης, τονίζοντας πως έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τα περιστατικά αυτά και μάλιστα έχει κληθεί ο ίδιος ως μάρτυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.