ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Δολοφονία Β.Ζαμπούνη: Πιθανότατα Αλβανοί οι εκτελεστές – Επιβεβαίωση pronews.gr

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του Β.Ζαμπούνη

Δολοφονία Β.Ζαμπούνη: Πιθανότατα Αλβανοί οι εκτελεστές – Επιβεβαίωση pronews.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να βρει απαντήσεις στο πληροφοριακό δίκτυο των φυλακών προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των εκτελεστών του Βαγγέλη Ζαμπούνη, 

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει αρχίσει να σχηματίζει μια πρώτη εικόνα για το προφίλ των δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, και φαίνεται να εκτιμάται ότι οι εκτελεστές είναι πιθανότατα Αλβανοί, όπως πρώτο μετέδωσε το pronews.gr βάσει της προέλευσης του αυτοκινήτου (κλεμμένο από το Μιλάνο, έδρα της σκληρής αλβανικής μαφίας)

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του Ζαμπούνη, δύο που είχε στην κατοχή του και τρία που βρέθηκαν σε άλλα σημεία, στο σπίτι και το γραφείο του. Η αστυνομία ελπίζει να μπορέσει να βρει στοιχεία μέσα από τις επικοινωνίες του Ζαμπούνη, για να φτάσει πιο κοντά στον εντοπισμό των εκτελεστών.

Επίσης, αναμένεται να εξεταστούν και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή όπου σημειώθηκε η δολοφονία, τον Νέο Κόσμο, αλλά και σε άλλες περιοχές που αφορούν την υπόθεση, όπως το σημείο όπου έκαψαν το κλεμμένο όχημα.

Ακόμα, αναμένεται να εξεταστεί περαιτέρω το υλικό από κάμερες ασφαλείας, για να βρεθούν πληροφορίες που αφορούν στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι το σημείο όπου έκαψαν το όχημά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί ένα όχημα που θεωρείται ύποπτο, το οποίο φαίνεται να ακολούθησε τους εκτελεστές.

Έρευνες διεξάγει η αστυνομία και γύρω από το λαθρεμπόριο καυσίμων, ενώ δεν αποκλείεται να σχετίζονται με την εκτέλεση έγκλειστοι των φυλακών και στο μικροσκόπιο έχουν μπει ονόματα ποινικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ενώ ο Ζαμπούνης είχε προσωπική φρουρά, το τελευταίο διάστημα αυτή η ομάδα δεν ήταν δίπλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.