ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ομάδα ανηλίκων χτύπησε και λήστεψε έναν 23χρονο στην Ερμού

Φόβος για εργαζόμενους και επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας

Ομάδα ανηλίκων χτύπησε και λήστεψε έναν 23χρονο στην Ερμού

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας από ανήλικους στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή τη φορά με θύμα έπεσε ένας 23χρονο φοιτητής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο 23χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ομάδα ανηλίκων τον προσέγγισε την περασμένη Δευτέρα και ένας εξ αυτών του έβαλε τρικλοποδιά, ενώ στη συνέχεια τον κλώτσησαν, με σκοπό να του πάρουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.

Φόβος για εργαζόμενους και επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 7:30 με 8 το απόγευμα την ώρα που η οδός Ερμού έσφυζε από κόσμο. Εργαζόμενοι στις παρακείμενες επιχειρήσεις του εμπορικού δρόμου. αλλά και καταστηματάρχες τόνισαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται να μιλήσουν μήπως στοχοποιηθούν από τις συγκεκριμένες ομάδες-συμμορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.