ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πακιστανοί πετούν ανενόχλητοι drone πάνω από τη Βουλή – Χιλιάδες αλλοδαποί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα

Ελάχιστοι οι Έλληνες

Πακιστανοί  πετούν ανενόχλητοι  drone πάνω από τη Βουλή – Χιλιάδες αλλοδαποί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα

Ασύλληπτα είναι τα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα του ελληνικού  κράτους, ενώ το επιτελικό κράτος βρίσκεται σε βαθύ κώμα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, στο πιο κεντρικό σημείο όλης της χώρας, για την αλλαγή του χρόνου έχουν μαζευτεί χιλιάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι  που μένουν σε συνοικίες της Αθήνας και οι οποίοι ήταν η συντριπτική πλειοψηφία έναντι των ολίγων Ελλήνων.

Όπως βλέπετε και στο εξοργιστικό βίντεο, που ανέβασαν οι ίδιοι σε λογαριασμό στο TikTok, σήκωσαν drone στην καρδιά της Αθήνας και πάνω από το ελληνικό κοινοβούλιο, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει!

Την στενή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα των αδερφών χωρών Τουρκίας και Πακιστάν την γνωρίζουν άπαντες, με το Πακιστάν να έχει μάλιστα στο παρελθόν δηλώσει πως σε περίπτωση πολέμου θα ταχθεί στο πλευρό της Άγκυρας. Και όχι μόνο το Πακσιτάν βέβαια, αλλά μια σειρά μουσουλμανικών και τουρκόφωνων χωρών της κεντρικής Ασίας.

Και ρωτάμε το εξής απλό τον κύριο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο:

Σε ποια χώρα, όχι της Ευρώπης, αλλά  του κόσμου επιτρέπεται να σηκώνουν drone πάνω από τα κοινοβούλιά τους και κορυφαία κυβερηντικά κτίρια, ενώ μόλις μερικά μέτρα πιο περά βρίσκεται και το Προεδρικό Μέγαρο και φυσικά η έδρα της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου!

Η απάντηση είναι αυτονόητη: Μόνο στο πιο ανήμπορο και φοβικό κράτος να αντιδράσει, δηλαδή στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πετούν σε κρίσιμες υποδομές & έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν απο χειροβομβίδα μέχρι εκρηκτικό μηχανισμό.

Και φυσικά οι ευθύνες της κυβέρνησης, (η οποία το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παρακολουθεί τα τηλέφωνα των υπουργών της), είναι τεράστιες καθώς δεν έχει ήδη απαγορεύσει την πτήση drones σε όλη την περιοχή όπου βρίσκονται  το Κοινοβούλιο και τα υπόλοιπα κρίσιμα κτίρια.

Πρόκειται κυριολεκτικά  για κυβέρνηση που βρίσκεται σε βαθύ κώμα και το μόνο που λειτουργεί είναι οι υποκλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.