ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραδόθηκαν δύο άνδρες που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό στο Ηράκλειο

Πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου

Παραδόθηκαν δύο άνδρες που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό στο Ηράκλειο

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται οι δύο δράστες που φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια τον Ελληνοκαναδό, Εμανουήλ Κακουλάκη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου και αναζητούνταν όλες αυτές τις ημέρες από τους αστυνομικούς.

Οι δύο φερόμενοι δράστες παραδόθηκαν το μεσημέρι στο ΑΤ Μαλεβιζίου παρουσία του δικηγόρου τους και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για διακοπές με την οικογένεια του, έκανε παρατήρηση σε μια παρέα Κρητικών μέσα σε ένα καφέ μπαρ καθώς ένας από αυτούς τον έκαψε το χέρι με το τσιγάρο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρατήρηση αυτή φαίνεται να προσέβαλε τους Κρητικούς, οι οποίοι αντέδρασαν βίαια και ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Μετά την επίθεση, το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.