ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παράνομοι μετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα από τους Κήπους του Έβρου: Θα φιλοξενηθούν σε κέντρο παραμονής αλλοδαπών

Αυστηρή προειδοποίηση να μην επιχειρήσουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα γιατί αυτό θα είναι παράνομο.

Παράνομοι μετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα από τους Κήπους του Έβρου: Θα φιλοξενηθούν σε κέντρο παραμονής αλλοδαπών

Με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντοπίστηκαν πέντε μετανάστες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν παράνομα στη χώρα κρυμμένοι σε φορτηγό, μέσω του Τελωνείου των Κήπων Έβρου.

Το περιστατικό έγινε τις πρωινές ώρες, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), προερχομένου από την Τουρκία, εντόπισαν, τους μετανάστες που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν και τον οδηγό – διακινητή που τους έκρυψε το φορτηγό, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Το φορτηγό κατασχέθηκε.

Οι αλλοδαποί μετά από την καταγραφή των στοιχείων τους θα οδηγηθούν σε προσωρινό καταυλισμό παραμονής με την αυστηρή προειδοποίηση να μην εγκαταλείψουν τη χώρα γιατί αυτό θα είναι παράνομο.

Παράλληλα οι διωκτικός αρχές επιβεβαιώνουν πως ουδείς τους πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με κανονικούς  ρυθμούς οι αποβιβάσεις αλλοδαπών στα νησιά του Αιγαίου. Τουλάχιστον 24 λαθραίοι μετανάστες έφτασαν στην Ικαρία και τώρα βρίσκονται στη Σάμο προς φιλοξενία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.