ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός συνελήφθη για απάτη κατά ηλικιωμένης στην Πάτρα -Συμμετείχε στην καταδίωξη Μαζιώτη

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός συνελήφθη για απάτη κατά ηλικιωμένης στην Πάτρα -Συμμετείχε στην καταδίωξη Μαζιώτη

Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός συνελήφθη στην Πάτρα.

Πρόκειται για αστυνομικό που είχε τιμηθεί καθώς συμμετείχε στην καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη έπειτα από ένοπλη ληστεία στην Αχαΐα το 2014, καταδίωξη από την οποία είχε τραυματιστεί μετά από ανταλλαγή πυρών.

Ο αστυνομικός είχε αποσυρθεί και είχε βγει πρόωρα στη συνταξιοδότηση, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Τώρα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη, καθώς εξαπάτησε μία ηλικιωμένη από τα Βραχναίικα Αχαΐας. Ο πρώην αστυνομικός και οι συνεργοί του φέρεται να απέσπασαν 40.000 ευρώ, με το πρόσχημα της δήθεν άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση της κόρης της, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Ο πρώην αστυνομικός είχε πάρει το παράσημο του «Αστυνομικού Σταυρού» το 2020 και στη συνέχεια αποστρατεύτηκε. Κατά τη σύλληψή του παραδέχτηκε την ενοχή του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στις 10-9-2024 σε περιοχή της Πάτρας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ενεργώντας με συνεργούς του, που αναζητούνται, στις 10-9-2024, στην Πάτρα, εξαπάτησαν τηλεφωνικά ηλικιωμένη γυναίκα με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης να υποβληθεί η κόρη της σε χειρουργείο λόγω προγενέστερου ατυχήματος και της αφαίρεσαν 40.000 ευρώ.

Από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετέβη με μοτοσικλέτα στην οικία της ηλικιωμένης, από την οποία απέσπασε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου και των συνεργών του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα του ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης της αξιόποινης πράξης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.