ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παράσυρση γυναίκας στη Λιβαδειά: Η Hellenic Train παραδέχεται πώς «δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα»

«Τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες»

Παράσυρση γυναίκας στη Λιβαδειά: Η Hellenic Train παραδέχεται πώς «δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα»

Η Hellenic Train, σε νέα της ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο στη Λιβαδειά, όπου μια μητέρα τριών παιδιών παρασύρθηκε από το τρένο, παραδέχεται ότι «δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα».

Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία «από την ενδελεχή εσωτερική έρευνα που διεξήχθη, με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Η ίδια χαρακτηρίζει το περιστατικό απαράδεκτο, ενώ γνωστοποιεί πως θα επιβάλει αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους.

Καταλήγει, λέγοντας δε πως «δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις δεν θα επαναληφθούν…».

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Απολογούμαστε για το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στη Λιβαδειά, κατά το οποίο το προσωπικό μας δεν τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλούς επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, καθώς και τον κώδικα συμπεριφοράς της εταιρείας μας. Από την ενδελεχή εσωτερική έρευνα που διεξήχθη, με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και, ως εκ τούτου, θα επιβάλουμε αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους, με στόχο να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και λυπούμαστε ειλικρινά για το ατυχές αυτό περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις δεν θα επαναληφθούν. Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.