ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Πάρνηθα: «Ήταν επτά άτομα και μας χτύπαγαν – Έχασα πολύ αίμα» λένε οι εθελοντές που δέχτηκαν επίθεση

Οι δράστες περικύκλωσαν τους εθελοντές και άρχισαν να τους χτυπούν

Πάρνηθα: «Ήταν επτά άτομα και μας χτύπαγαν – Έχασα πολύ αίμα» λένε οι εθελοντές που δέχτηκαν επίθεση

Ένας από τους εθελοντές που δέχτηκαν επίθεση στην Πάρνηθα, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι «Έχω δεχτεί τρεις μαχαιριές στο μπράτσο και κλωτσιές στο πρόσωπο, έχω σπασμένη μύτη, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει». 

«Έχασα πολύ αίμα, ευτυχώς που με πήγαν στο νοσοκομείο εγκαίρως. Δηλαδή, παραλίγο να χάσω τις αισθήσεις μου», λέει ο Γιώργος Ταμπάκης μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι τέσσερις εθελοντές είχαν πάει να καθαρίσουν μια περιοχή στην Πάρνηθα από σκουπίδια, όταν μια ομάδα 7 ατόμων τους πλησίασε. Οι δράστες τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τους χτυπούν και να τους μαχαιρώνουν με πρωτοφανή αγριότητα. Τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους και μέχρι σήμερα δεν έχουν συλληφθεί.

«Τους είπαμε ότι είμαστε εθελοντές και είχαμε πάει να καθαρίσουμε το βουνό. Αυτοί ήταν πολύ απειλητικοί και έψαχναν αφορμή να τσακωθούμε», λέει ο Μιχάλης Λαπαρδάς, ένας από τους εθελοντές, που δέχτηκε ειδεχθή επίθεση.

Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι δύο τραυματισμένοι εθελοντές χάνουν αίμα και πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομείο ταχύτατα.

«Ήταν 7-8 άτομα πάνω μας και μας χτυπάγανε. Τον Γιώργο τον μαχαίρωσαν. Ο Γιώργος έχανε πάρα πολύ αίμα, είχε αιμορραγία στο χέρι του. Θα το είχαμε χάσει το παιδί από αιμορραγία», συγκλονίζει ο Μιχάλης Λαπαρδάς.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, οι επτά δράστες ήταν νεαροί 20 με 25 χρονών. Τους ανέφεραν πως ήταν από το Μενίδι και τους ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, με τους δράστες να διαφεύγουν τη σύλληψη και τους δύο τραυματισμένους εθελοντές να προσπαθούν να συνέλθουν και να δικαιωθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.