ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πατέρας Φ.Μπακογιώργου: «Το μόνο που θέλω είναι η αμείλικτη τιμωρία των δραστών»

«Ζήτησα πολλές φορές τη βοήθεια της Αστυνομίας αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές»

Πατέρας Φ.Μπακογιώργου: «Το μόνο που θέλω είναι η αμείλικτη τιμωρία των δραστών»

Ο Νίκος Μπακογιώργος, πατέρας της 23χρονης Φαίης που είχε βρεθεί νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτα στις 8/10/2021, στην οδό Τύχης στα Πατήσια, αφού για αρκετό καιρό είχαν χαθεί τα ίχνη της, μίλησε το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε σχετικά με τους συλληφθέντες πως «το μόνο που θέλω είναι η αμείλικτη τιμωρία τους».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αυτό που ήξερα είναι ότι το παιδί μου δεν πέθανε. Ήμουν απόλυτος και σίγουρος γιατί το παιδί μου δεν έπασχε από καμία ασθένεια, ήταν αρτιμελής. Δεν το πίστεψα λεπτό».

Ο κ.Μπακογιώργος, τόνισε, επίσης, ότι «ζήτησα πολλές φορές τη βοήθεια της Αστυνομίας, οι πόρτες ήταν κλειστές. Μας έλεγαν ότι η έρευνα συνεχίζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από το Πάσχα του 22 που ήταν η τελευταία που την είδα, δεν ξανάρθε. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Το μόνο που θέλω είναι η αμείλικτη τιμωρία τους», πρόσθεσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.