ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε μαθητές δημοτικού – Δύο παιδιά αιμορραγούσαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό επίθεσης από σκύλο μέσα στην ημέρα

Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε μαθητές δημοτικού – Δύο παιδιά αιμορραγούσαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Μαθητές δημοτικού στην Πάτρα δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτα σκυλιά ενώ έπαιζαν το καθιερωμένο μπουγέλο για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Το επικίνδυνο περιστατικό συνέβη σε μαθητές του δημοτικού του Κάτω Καστριτσίου στο πάρκο του Πανεπιστημίου Πατρών και αποτελεί το τρίτο περιστατικό επίθεσης από σκύλο μέσα στην ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί καθώς τα παιδιά έπαιζαν υπό την επίβλεψη των γονιών τους 4-5 αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στο χώρο του Πανεπιστημίου, επιτέθηκαν και δάγκωσαν, όπως καταγγέλλει μία μητέρα σε τοπικό μέσο, τρία παιδιά.

«Τα δύο από αυτά καθώς αιμορραγούσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους τρόμαξαν πολύ. Το τρίτο παιδάκι είχε πιο επιφανειακό τραύμα και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Τα σκυλιά που ήταν 4-5 τα απομάκρυναν οι φύλακες του νοσοκομείου που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν. Όπως είπαν είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου η επίλυση του προβλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μας ενημέρωσαν μάλιστα ότι τα σκυλιά ήταν εμβολιασμένα» λέει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.