ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Ασθενής ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ο καθηγητής και διευθυντής της Κλινικής που υπάγεται η μονάδα κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση

Πάτρα: Ασθενής ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όταν ένας εξωτερικός ασθενής γρονθοκόπησε τη νοσηλεύτρια που τον κούραρε επειδή φέρεται ότι δεν συμφωνούσε με μέρος της θεραπείας που θα το εφάρμοζαν.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι ο καθηγητής και διευθυντής της Κλινικής που υπάγεται η μονάδα κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση, ενώ ζήτησε την προστασία του θύματος και την εν γένει λήψη μέτρων.

Ωστόσο, οι ενέργειες που έγιναν, πέραν της παρουσίας της ασφάλειας, που έχει ορισμένα περιθώρια παρέμβασης, δεν ήταν επαρκείς. Ο ίδιος ασθενής φέρεται να επανήλθε την επόμενη μέρα με τις ίδιες άγριες διαθέσεις.

Η νοσηλεύτρια, φέρεται να απευθύνθηκε στη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, για να την ενημερώσει για το συμβάν και να ζητήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο κάλυψη, αλλά δεν έγινε άμεσα δεκτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω γνώση του συμβάντος και έχω ζητήσει να διερευνηθεί τι ακριβώς έγινε, προκειμένου να λάβουμε τα μέτρα που πρέπει», δήλωσε στην εφημερίδα ο διοικητής Δημήτρης Μπάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.