
Αθώοι λόγω αμφιβολιών αφέθηκαν σήμερα οι έξι συλληφθέντες οπαδοί του Προμηθέα και του Περιστερίου για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.gr, πρόκειται για δύο Πατρινούς και πέντε οργανωμένους της φιλοξενούμενης ομάδας (ο ένας ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος), οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ κατά την επιστροφή τους, στο σταθμό των διοδίων του Ελαιώνα στην Ολύμπια Οδό.
Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για αθλητική βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.