ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε εργαζόμενη του τομέα καθαριότητας – Τραυματίστηκε στο πόδι και στον θώρακα

Η γυναίκα μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας

Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε εργαζόμενη του τομέα καθαριότητας – Τραυματίστηκε στο πόδι και στον θώρακα

Με τραύματα στο πόδι και στον θώρακα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια εργαζόμενη του τομέα καθαριότητας του δήμου Πατρέων, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Ροϊτικα.

Η εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ, στο πλευρό της βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πατρέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.