ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Αυτοκίνητο «τυλίχτηκε» στις φλόγες από διαρροή υγραερίου

Ο οδηγός έντρομος βγήκε και κάλεσε για βοήθεια

Πάτρα: Αυτοκίνητο «τυλίχτηκε» στις φλόγες από διαρροή υγραερίου

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας οδηγός στην Πάτρα, όταν είδε το αυτοκίνητό του να αρπάζει φωτιά την ώρα που είχε σταματήσει σε πρατήριο καυσίμων για να το γεμίσει με υγραέριο.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18/5), όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Αφού ο οδηγός «φούλαρε» το αυτοκίνητο κι ενώ αποχωρούσε από το βενζινάδικο, το είδε να τυλίγεται στις φλόγες.

Έντρομος πετάχτηκε έξω, χωρίς να υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο πατέρας του οδηγού, η φωτιά προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου λόγω αστοχίας υλικού και όπως διαπιστώθηκε, από το συνεργείο στο οποίο πήγε το αυτοκίνητο, υπήρξε πρόβλημα στο σωληνάκι διοχέτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.