ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών σε Ψαροφάι και Δυτική Αχαΐα

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Συνελήφθησαν δύο άτομα από την Πάτρα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που αναζητούνταν για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, σε περιοχή του Ψαροφαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του ενός είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 25χρονης συντρόφου του, την οποία είχε μαχαιρώσει τον περασμένο Ιούλιο, μπροστά στην κόρη της, στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στο Σκαγιοπούλειο Πατρών. Ο δεύτερος συλληφθείς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γνωστό οργανωμένο μέλος συνδέσμου οπαδών ομάδας στην Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αστυνομική επιχείρηση αργά χθες το βράδυ στη Δυτική Αχαϊα εντοπίστηκαν 4 κιλά κοκαϊνης. Υπενθυμίζεται, πως τον Ιούνιο στα Μανετέικα, είχαν βρεθεί 8 κιλά της ναρκωτικής ουσίας, θαμμένα σε δοχεία και για την υποθεση είχαν συλληφθεί δυο άτομα και είχε κατασχθεί πιστόλι τύπου Τοkarev.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.