ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Εντοπίστηκε φορτηγό με λαθραία καπνά πριν φύγει για Ιταλία – Κατασχέθηκαν πάνω από 14 τόνοι

Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στα 2,8 εκατ. ευρώ

Πάτρα: Εντοπίστηκε φορτηγό με λαθραία καπνά πριν φύγει για Ιταλία – Κατασχέθηκαν πάνω από 14 τόνοι

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τα  στελέχη του κεντρικού λιμεναρχείου Πάτρας 14 τόνοι και 355 κιλά καπνού, κατά την διάρκεια ελέγχου στο νότιο λιμάνι της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, στελέχη της περιφερειακής ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έλεγχο σε φορτηγό, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν 99 χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν προαναφερόμενη ποσότητα χύμα καπνού, χωρίς να φέρουν νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης καπνικών προϊόντων.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, έπειτα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το σύνολο των χαρτοκιβωτίων περιείχαν βιομηχανοποιημένο ψιλοκομμένο καπνό έτοιμο για χρήση, αντί των δηλωθέντων ακατέργαστων καπνών – απορριμμάτων καπνού.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε λήψη δειγμάτων καπνού, τα οποία στην συνέχεια απεστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται, έπειτα από έκθεση του Τελωνείου Πατρών, στο χρηματικό ποσό των 2.820.298 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.