Σε θεάρεστες κινήσεις που αποδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης προχώρησε η οικογένεια του 25χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο με μηχανή μεγάλου κυβισμού στην Πάτρα, τον περασμένο Απρίλιο.

Ήταν συνεπιβάτης, όταν αυτή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παρά την τεράστια μάχη που έγινε για να κρατηθεί στην ζωή, ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε. Είχε προηγηθεί η γνωμάτευση για εγκεφαλικό θάνατο πρώτα, ωστόσο στη συνέχεια ούτε η καρδιά κατάφερε να σταθεροποιηθεί.

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε η αδερφή του σε μεσημεριανή εκπομπή του STAR, αποφασίστηκε από την οικογένεια να δωρίσουν τα όργανά του σε έξι συνανθρώπους τους.

Έτσι, η καρδιά του Δημήτρη χτυπά στο σώμα ενός 58χρονου άνδρα, το ήπαρ του βρίσκεται σε μια 41χρονη, ένας 59χρονος και μία 52χρονη δέχθηκαν τους νεφρούς του, ενώ δωρίστηκαν και οι δύο κερατοειδείς του 25χρονου.

Τα γράμματα της Φωτεινής προς τους λήπτες των οργάνων του αδελφού της είναι πραγματικά συγκινητικά, με ένα εξ αυτών να έχει ως παραλήπτη τον 58χρονο που δέχτηκε την καρδιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Μια καρδιά από καρδιά μας… Μια καρδιά να συνεχίσει να χτυπά δυνατά όπου κι αν βρίσκεται … Σιδερένιος και δυνατός».