ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Μαχαίρωσαν γυναίκα στην κοιλιά για να την ληστέψουν – Της άρπαξαν 3.000 ευρώ

Δύο από τους αδίστακτους κακοποιούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου

Πάτρα: Μαχαίρωσαν γυναίκα στην κοιλιά για να την ληστέψουν – Της άρπαξαν 3.000 ευρώ

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια γυναίκα που κινείτο πεζή στην Πάτρα, το βράδυ της Παρασκευής, όταν βρέθηκε περικυκλωμένη από τρεις κακοποιούς που την χτύπησαν και δεν δίστασαν να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα για να τη ληστέψουν!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο ένας από τους δράστες την εξύβρισε και την χτύπησε με τα χέρια του, ενώ αμέσως μετά την τραυμάτισε με το αντικείμενο που κρατούσε. Αφού την ακινητοποίησαν, της άρπαξαν 3.100 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δυο από αυτούς σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και τους συνέλαβαν, το πρωί του Σαββάτου. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του συνεργού τους τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.