ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα – Νοσοκομείο Ρίου: Άνδρας το έσκασε από τους νοσηλευτές και βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Σήμερα ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στο Κάτω Καστρίτσι

Πάτρα – Νοσοκομείο Ρίου: Άνδρας το έσκασε από τους νοσηλευτές και βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Νεκρός στην περιοχή Κάτω Καστρίτσι του Δήμου Πατρέων εντοπίστηκε ένας άνδρας ηλικίας 54 ετών ο οποίος το είχε σκάσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου ενώ νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αιγίου και λόγω της συμπεριφοράς που εμφάνιζε οι γιατροί έκριναν το βράδυ της Τετάρτης πως πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρικό έλεγχο.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετάφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και εκεί οι γιατροί έκριναν πως δεν χρήζει νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική και αποφασίστηκε να επιστρέψει στο Αίγιο.

Όμως ο άνδρας ενώ ανέμενε με τους συνοδούς του στο ασθενοφόρο άρχισε να τρέχει και το έσκασε από το ΠΓΝΠ. Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν όλο το βράδυ.

Δυστυχώς όμως σήμερα ο άνδρας βρέθηκε σε χωράφι νεκρός, στην περιοχή του Κάτω Καστριτσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ο 54χρονος κατέληξε να χάσει την ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.