ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος πατέρας που φέρεται να βίαζε την 23χρονη κόρη του

Ο άντρας υποστήριξε πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψευδή

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος πατέρας που φέρεται να βίαζε την 23χρονη κόρη του

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίστηκε ο 56χρονος κτηνοτρόφος από χωριό του Ερυμάνθου, ο οποίος κατηγορήθηκε από την 23χρονη κόρη του για βιασμό.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, από νωρίς χθες το πρωί πέρασαν το κατώφλι της δικαιοσύνης τόσο η κόρη όσο και μέλη της οικογένειάς της.

Κάποια εξ αυτών υποστήριξαν τον πατέρα, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζει. Όμως, κατά τις Αρχές, η κατάθεση της 23χρονης ήταν ιδιαιτέρως βαρύνουσας σημασίας κι έτσι συμφωνήθηκε η προφυλάκισή του μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Ο ίδιος υποστήριξε πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψευδή. Άγνωστο παραμένει αν στην ανάκριση παρουσιάστηκαν βίντεο, την ύπαρξη των οποίων «διέδιδε» η κόρη στο χωριό και σε φιλικά της πρόσωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση, μία άλλη κόρη ξέσπασε σε λυγμούς στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, ενώ στο πλευρό του πατέρα ήταν ο γιος του, επίσης κτηνοτρόφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.